Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ Η' ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ SITE. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ SITE ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙ...

EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: paoismylife@yahoo.gr

  ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ SITE.(EΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ PAO-IS-MY-LIFE)

 

10/06/2018

 

 

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

11-2017

Η κατηγορία αρθρογραφία διαγραφηκε.Ευχαριστούμε όλους όσους, κατά το πέρασμα των 10 χρόνων λειτουργίας του site, συμμετείχαν με τα κείμενα τους στην κατηγορία αυτη.

 

 

 

 

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

11-2016

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΓΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ

 

 

 

 

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

07-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλοσωρίζουμε στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ παρέα μας τον κύριο Γιώργο Κουσουνέλο, ο οποίος μέσα από τα γραπτά του αναμένεται να μας "ταξιδέψει"με τις γνώσεις του αλλά και τις απόψεις του στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ παρελθόν αλλά και παρόν.

Στην κατηγορία <<ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ>> εκτός από τα κείμενα του κύριου Κουσουνέλου υπάρχει η δυνατότητα και προσωπικής επικοινωνίας με τον ίδιο μέσω chat όπου και θα απαντάει σε τυχόν ερωτήσεις.

Ως PAO-IS-MY-LIFE τον ευχαριστούμε θερμά που δέχτηκε να συμμετάσχει με τις γνώσεις του και τις απόψεις του στο site μας και του ευχόμαστε καλή αρχή.

 

 

 

 

Αθήνα, 11 Mαρτίου 2013

 

Προς:

1. ΠΑΕ Παναθηναϊκός
2. Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός
3. Πράσινα MME

Θέμα: Ανάγκη για την δημιουργία νέων Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟ στο κέντρο των Αθηνών

Κύριοι,

Γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε στην περιοχή του κέντρου των Αθηνών και είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ. Τα παιδιά μας είναι κι αυτά ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ. Το ίδιο θέλουμε και για τα εγγόνια μας αλλά και για όλα τα παιδιά της πόλης. Τα παιδιά μας ηλικίας από 7 έως 18 ετών έχουν πάθος για άθληση και ανεξάντλητη αγάπη για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Παιδιά δραστήρια, τα οποία επιζητούν με λαχτάρα την συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες. Παιδιά υπερήφανα που ανήκουν σε μία ομάδα, με τέτοια ιστορία. Θέλουμε λοιπόν αυτά τα παιδιά να φορούν την φανέλα του Παναθηναϊκού με το τριφύλλι στο στήθος σε όλα τα σπορ και να νιώθουν όπως νιώθαμε και εμείς, πρωταθλητές παντοτινοί.
Δυστυχώς όμως, η αίσθηση που αποκομίζουμε ως γονείς, που ασχολούμαστε ενεργά με τα αθλητικά δρώμενα, λόγω των παιδιών μας, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική είναι. Και αυτό γιατί, ενώ διαπιστώνεται ότι είναι ιδιαιτέρως σημαντικό το ποσοστό των παιδιών, που επιθυμεί ν’ ασχοληθεί με τον αθλητισμό, να στελεχώσει τις αθλητικές ακαδημίες του συλλόγου, να αγωνισθεί και να προσφέρει διακρίσεις σε αυτές και κατ’ επέκταση στον σύλλογο μας, εντούτοις αυτό δεν καθίσταται δυνατό. Όταν λοιπόν τα παιδιά μας ζητάνε να αθληθούν η μόνη διέξοδος είναι τα γράψουμε σε συλλόγους που δεν φέρουν το τριφύλλι, Γιατί;
Η έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, όπου παρατηρείται και η μεγαλύτερη πληθυσμιακή συγκέντρωση, αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους της παραπάνω πραγματικότητας.
Ειδικά σε ότι αφορά στο ποδόσφαιρο, που είναι και το πιο λαοφιλές άθλημα, πρέπει να επισημάνουμε και να θίξουμε το γεγονός πως το κέντρο της πόλης των Αθηνών, υστερεί σημαντικά σε θέματα υποδομών. Πάρα ταύτα, ουδείς αρμόδιος, ουδείς από την ΠΑΕ δεν φαίνεται να προβαίνει σε καμία ενέργεια, ούτως ώστε οι ελλείψεις αυτές να καλυφθούν και οι αθλητικές ακαδημίες να πολλαπλασιαστούν να στελεχωθούν επαρκώς έτσι ώστε να φιλοξενήσουν παιδιά από κάθε κοινωνικό στρώμα του κέντρου της Αθήνας.
Προφανώς και δεν είναι στις προθέσεις μας η απόδοση ευθυνών. Αναγνωρίζουμε και κατανοούμε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ είναι καινούρια. Απαιτείται όμως κινητοποίηση. Απαιτείται νέος συντονισμός στο τμήμα marketing, στις δημόσιες σχέσεις και γενικά σε όλους τους τομείς εκείνους που θα βοηθήσουν την προώθηση και προάσπιση της Παναθηναϊκής ιδέας.
Είναι πραγματικά λυπηρό, να κατοικούμε στην περιοχή του Γκύζη, αλλά και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας και να μην μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τον μεγαλύτερο σύλλογο της πόλης μας. Να μην μπορούμε να πηγαίνουμε τα παιδιά μας σε αθλητικές ακαδημίες, οι οποίες δυνητικά και κατόπιν συμφωνιών, θα είχαν την ευχέρεια και τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του σήματος της ομάδας του τριφυλλιού και να συνεργάζονται με την ΠΑΕ, έχοντας αντίστοιχες επωνυμίες.
Είναι αδιανόητο και μάλλον αποτέλεσμα των κακών δημοσίων σχέσεων της ομάδας τα τελευταία χρόνια, αλλά και της ελλιπούς επαφής της με το σύνολο του κόσμου του ΠΑΟ, να μην υπάρχουν αθλητικές ακαδημίες σε ολόκληρη την Αθήνα και ο Παναθηναϊκός να μην αναφέρεται πουθενά, ενώ ταυτόχρονα να πληροφορούμαστε για την ύπαρξη έτερων ομάδων όπως (Ολυμπιακός Πετρουπόλεως, Λιοσίων, Χαλανδρίου κλπ).
- Θέλουμε γήπεδα ποδοσφαίρου στην Αθήνα του ΠΑΟ και δεν υπάρχουν.
- Θέλουμε γήπεδα μπάσκετ στην Αθήνα του ΠΑΟ και δεν υπάρχουν.
- Θέλουμε περισσότερες εγκαταστάσεις και τμήματα υποδομής του συλλόγου μας και δεν υπάρχουν.
- Θέλουμε τον ΠΑΟ κόντα στα παιδιά μας και δεν τον έχουμε.
Με την παρούσα επιστολή, καταθέτουμε τις προτάσεις μας:
1. Συνεργασία των ακαδημιών της ΠΑΕ με ακαδημίες ποδοσφαίρου σε χώρους άθλησης στο Κέντρο της Αθήνας όπως Πανελλήνιος, Γουδί, Γαλάτσι, Αλεπότρυπα και όπου αλλού, με σκοπό εκτός των άλλων, τη χρήση του σήματος της ομάδας μας.
2. Δημιουργία όπου αυτό είναι εφικτό, εγκαταστάσεων και τμημάτων υποδομής για όλα τα αθλήματα του συλλόγου σε συνοικίες κοντά στο Κέντρο της Αθήνας. (Κυψέλη, Γκύζη, Γαλάτσι, Πατήσια, Κολωνός, Γουδί, Ιλίσια, Ελληνορώσων κλπ).
3. Αξιοποίηση του συνόλου των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, για όλα τα τμήματα του συλλόγου, ούτως ώστε να μην περιορίζονται οι επιλογές των παιδιών μόνο στα ήδη υφιστάμενα τμήματα κολύμβησης και πόλο της ομάδας του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, η ύπαρξη των οποίων, σαφώς και κατά κοινή ομολογία, αποτελεί αναμφίβολα μία κίνηση πρωτοπορίας και φέρνει τα παιδιά μας κοντά στην ομάδα, που αγαπούν.
Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως συμφωνείτε μαζί μας, στο ότι οι Ακαδημίες είναι το πιο γερό θεμέλιο για μια ομάδα. Αυτό θα πρέπει να είναι το ζητούμενο για ΟΛΟΥΣ μας! Οι ακαδημίες θα δημιουργήσουν τους αυριανούς πρωταθλητές, θα φέρουν έσοδα στα ταμεία του συλλόγου και το κυριότερο θα φέρουν σε επαφή τον κόσμο της ομάδας του ΠΑΟ, σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας αλλά και ολόκληρης της χώρας, με τον σύλλογο, τα ιδανικά και τις αξίες του.
Γιατί καλό είναι να λέμε ότι είμαστε Παναθηναϊκοί, αλλά θα πρέπει να το βλέπουν και τα παιδιά μας στις γειτονιές τους, αθλούμενα με την πράσινη φανέλα.
Για να γίνει πράξη και ο στίχος:

«Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ»

Είμαστε γονείς με ανήσυχο Παναθηναϊκό πνεύμα, δεν στοχοποιούμε, δεν επιρρίπτουμε ευθύνες, περιμένουμε όμως την απάντηση της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη για το αν υπάρχει πρόγραμμα επέκτασης, και αναβάθμισης όλων των αθλητικών ακαδημιών του ΠΑΟ.

( e-mail επικοινωνίας: kglynos@gmail.com )

Με εκτίμηση,

ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ
ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΓΛΥΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΓΛΥΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΑΚΤΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΝΤΟΠΟΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΟΙΔΩΡΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΝΤΖΙΑΡΑ ΣΤΕΛΛΑ
ΜΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΕΛΙΓΚΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΙΓΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΟΥΣΓΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΞΕΝΟΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΠΑΤΣΑΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΑΝΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΣΑΠΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

09-2012

 

Ρε πως περνάει ο καιρός έτσι.

5 χρόνια έκλεισε το site.

Μεγαλώνουμε και μυαλό δεν βάλαμε.

Και ούτε θα βάλουμε.

Διότι δεν θέλουμε να βάλουμε.

Διότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν είναι μια καύλα που ήρθε και έφυγε.

Είναι τρόπος ζωής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Πολλοί το λένε,λίγοι το εννοούνε και ακόμα πιο λίγοι συνεχίζουν να το αισθάνονται.

 

ΥΓ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσουν στήριξαν και στηρίζουν την ανιδιοτελής αυτή προσπάθεια

5 χρόνια και συνεχίζουμε δυνατά,περήφανα και πάνω απ' όλα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ.

 

 

 

 

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

07-2012

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
FREEDOM!
LIRIA!
VRYHEID!
ASKATASUNA!
LIBERDADE!
LIBERTE!
FREIHEIT!
FRIHED!
Vabadus!
SAOIRSE!
FRELSI!
LIBERTAD!
LLIBERTAT!
Libete!
BRIVIBA!
LAISVE!
LIBERTA!
FRIHET!
VRIJHEID!
RHYDDID!
SZABADSAG!
WOLNOSC!
LIBERDADE!
LIBERTATE!
SLOBODA!
Svoboda!
FRIHET!
OZGURLUK!
KALAYAAN!
VAPAUS!

 

 

 

 

 

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

6-2012

Σε ευχαριστούμε για όλα μεγάλε

ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.

Ο θεός να σε έχει καλά και μακάρι να σε ξαναδούμε σύντομα κοντά μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

05-2012

ΛΕΥΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ

Με αφορμή την έρευνα,σε σχέση με το χρώμα της πρώτης φανέλας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας, που είχε παρουσιάσει πριν λίγους μήνες ο ανεξαρτητος σύλλογος Ασπίδα 1908(αναφορά αυτής υπάρχει στο παρακάτω link),

http://www.greenzone.gr/2011/10/blog-post_17.html

βρήκαμε και παραθέτουμε το εν λόγω άρθρο της εφημερίδας Ακρόπολις που δημοσιεύτηκε στις 12ΜΑΙΟΥ 1908 .

 

 

 

 

 

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

09-2011

4 χρόνια λειτουργίας και συνεχίζουμε...

Πάντα με γνώμονα το καλό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ και του κόσμου του.

 

Π.Α.Ο. = Τρόπος ζωής

 

-------------

 

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

09-2010

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
FREEDOM!
LIRIA!
VRYHEID!
ASKATASUNA!
LIBERDADE!
LIBERTE!
FREIHEIT!
FRIHED!
Vabadus!
SAOIRSE!
FRELSI!
LIBERTAD!
LLIBERTAT!
Libete!
BRIVIBA!
LAISVE!
LIBERTA!
FRIHET!
VRIJHEID!
RHYDDID!
SZABADSAG!
WOLNOSC!
LIBERDADE!
LIBERTATE!
SLOBODA!
Svoboda!
FRIHET!
OZGURLUK!
KALAYAAN!
VAPAUS!

 

ΥΓ.1 ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

ΥΓ.2 ΟΤΙ ΣΑΚΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ:

ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!

-------------

08-2010

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

Τα παρακάτω λόγια πρέπει να <<εμφυτευτούν>> στον εγκέφαλο κάποιων για να καταλάβουν οτι ο 102 χρονων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μας είναι,όπως είπε πριν από 62 χρονια ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, μια θρησκεία, μια ιδεολογία, μια πραγματικά μεγάλη ιδέα, που αποτελεί εν μέρος της ζωής μας, του βιου μας που θα ζει πάντα.

 

Oλόκληρος ο λόγος του Μιχάλη Παπάζογλου την περίοδο 1947-48 ο οποίος από την θέση του γενικού γραμματέα επεξηγεί τι εστί Παναθηναϊκός στο ΔΣ της εποχής

«Ο Παναθηναϊκός αγαπητοί συνάδελφοι είναι μια μεγάλη οικογένεια πατριαρχική της οποίας τα μέλη διέπονται υπο μίας ειδικής νοοτροπίας , συνδέονται αλληλοεκτιμώνται, κινούνται και δρουν υπό λίαν ιδιότροπον σκέψιν. Ημείς οι οποίοι εζήσαμεν και ηνδρώθημεν επί μιαν τεσσαρακοντατίαν μέσα σ' αυτήν την περίεργον ατμόσφαιρα, αισθανόμεθα μιαν ενδόμυχον μεταξύ μας αγάπην, εκτίμησην , υποχρέωσιν.

Όλοι μας έχομεν την γνώμην και ακράδαντον πεποίθησι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια θρησκεία νέα, μια ιδεολογία, μια πραγματικά μεγάλη ιδέα, που αποτελεί εν μέρος της ζωής μας, του βιου μας που θα ζει πάντα.

Τα μέλη, οι αθληταί, τα συμβούλια θα έρχονται, θα παρέρχονται και θ' αντιπαρέρχονται. Ο Παναθηναϊκός όμως θα παραμένει επί γενεάς γενεών στην αιωνιότητα».

 

-------------

07-2010

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

  Οι παρακάτω2 φωτογραφίες προέρχονται από καθημερινή αθλητική εφημερίδα και ο σκοπός της αναδημοσίευσής τους είναι ενημερωτικού χαρακτήρα.

 

 

-------------

06-2010

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

 

«Έπαιξα 25 χρόνια βόλεϊ αλλά θυμάμαι μόνο τα τελευταία 7, γιατί αυτά που έζησα σε αυτά τα 7 χρόνια στον ΠΑΟ δεν συγκρίνονται με τα υπόλοιπα 18 που έπαιζα σε άλλες ομάδες.

Ήταν τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της τεράστιας οικογένειας και να αγωνιστώ με το τριφύλλι στο στήθος. Το έχω ξαναπεί ότι δεν γεννήθηκα Παναθηναϊκός αλλά έγινα στην πορεία επειδή με έκανε ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Αν μπορούσαν γυρίσω τον χρόνο πίσω, το μόνο που θα άλλαζα είναι, να ερχόμουν πολύ πιο νωρίς στον ΠΑΟ, αλλά τελικά όσα χρόνια και αν αγωνίζεσαι σε αυτήν την ομάδα και μπροστά σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι ποτέ αρκετά.

Ευχαριστώ όλους τους Παναθηναϊκούς για τις μοναδικές στιγμές που μου έχουν προσφέρει, οι οποίες με έχουν στιγματίσει για το υπόλοιπο της ζωής μου. Να είστε σίγουροι, ότι έδωσα ότι είχα και δεν είχα σε αυτήν την ομάδα, αλλά όσα και να έδωσα, δεν είναι ποτέ αρκετά, γιατί πολύ απλά ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Βασίλη Πιστιόλη γιατί αυτός με έφερε στον Παναθηναϊκό, στάθηκε σε αυτήν την ομάδα και δίπλα μας όσο κανείς άλλος, ακόμη και σε στιγμές δύσκολες για την ομάδα μας. Γιατί είχε την υπομονή, την επιμονή και τον τρόπο να μας περάσει την νοοτροπία του νικητή και γιατί πάντα πίστευε σε εμάς.

Επίσης θα ήθελαν να ευχαριστήσω τον κύριο Θανάση Γιαννακόπουλο, χωρίς τον οποίο δεν θα μπορούσαμε ούτε να φτάσουμε, ούτε να μείνουμε στην κορυφή. Είναι σπάνιος άνθρωπος και ας μην ξεχάσουμε, ότι όλα αυτά που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει είναι καθαρά και μόνο από την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριές μου και όλα τα προπονητικά τιμ που είχα αυτά τα 7 χρόνια, για όλα αυτά που έχουμε ζήσει και έχουμε περάσει μαζί και για το ότι με βοήθησαν να κλείσω την καριέρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, που ούτε καν είχα ονειρευτεί.

Και τέλος αλλά κάθε άλλο πάρα τελευταίο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο του Παναθηναϊκό, που μου χάρισε 7 ανεπανάληπτα χρόνια, τα οποία δεν θα άλλαζα με τίποτα άλλο στον κόσμο. Έχουμε ζήσει χαρές και λύπες, σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού και τελικά καταφέραμε να βγούμε όλοι νικητές και να χτίσουμε μια σχέση μεταξύ μας, που σπανίζει στις ημέρες μας. Να τους ευχαριστήσω που με έμαθαν τι σημαίνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ , μου έμαθα να εκτιμώ και να σέβομαι την ιστορία 102 χρόνων αυτού του τεράστιου συλλόγου.

Δυστυχώς για όλους τους αθλητές έρχεται η στιγμή που πρέπει να αποχωρήσουμε και να δώσουμε τόπο στα νιάτα, να συνεχίσουν αυτό που οι ίδιοι ξεκινήσαμε. Ευτυχώς όμως που όλα αυτά τελειώνουν με ένα τόσο όμορφο τρόπο, στον Παναθηναϊκό που τελικά έγινε η ομάδα της καρδιάς μου.

Τελικά αν κάποιος με ρωτήσει αν είναι ευλογία ή κατάρα όλα αυτά που έχω ζήσει τα τελευταία 7 χρόνια δεν ξέρω τι να απαντήσω. Είναι ευλογία που φόρεσα το τριφύλλι στην καρδιά. Και κατάρα γιατί πρέπει να συνεχίσω την ζωή μου χωρίς να το υπηρετώ. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο και μικρό, αλλά δεν βρίσκω άλλα λόγια»…

Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

 

PAO-IS-MY-LIFE: Ρούξι Ντουμιτρέσκου θα σε αγαπάμε και θα σε ευγνωμονούμε για όσο ζούμε. Σε ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας που τίμησες αυτά τα 7 χρόνια την ένδοξη φανέλα του Παναθηναικού, όχι μόνο για τους 11 τίτλους αλλά, για τον χαρακτήρα σου, το ήθος σου, την προσωπικότητά σου, την μαγκιά και τον τσαμπουκά σου. Μία θέση στο Παναθηναικό πάνθεον σου ανήκει δικαιωματικά, την κέρδισες με το σπαθί σου.

 

-------------

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ(14-12-09) ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕ'Ι'

ΞΑΝΘΗ ΜΥΛΩΝΑ

P-I-M-L: ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ.

Ξ.Μ: Ξεκίνησα το βόλε’ι’ σε ηλικία 10 χρονών.Ο μπαμπάς μου που ήταν αθλητής και προπονητής με παρότρεινε.Ξεκίνησα από την ΕΑΛ λάρισας σαν ακραία.Σε ηλικία 18 χρονών ήρθα στην αθήνα στον βύρωνα σαν πασαδόρος για ένα χρόνο.Ξαναγύρισα στη λάρισα και έπαιξα λίμπερο.Στα 24 μου ήρθα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ όπου και παίζω μέχρι σήμερα.(και εύχομαι για πολλά χρόνια ακόμα).

 

P-I-M-L: ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ,ΠΟΙEΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ?

Ξ.Μ: Είναι πάρα πολλές και η κάθεμία με ξεχωριστή σημασία.Σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ την τρίτη θέση στο παγκόσμιο σχολικό όπου μου εξασφάλισε την είσοδο μου στο πανεπιστήμιο και στο δημόσιο.
Η κάθε χρονιά με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ είναι ξεχωριστή γιατί κάθε τίτλος είναι και πιο «γλυκός».Αν και η προπέρσινη επίτευξη του νταμπλ ήταν από τις πιο ανατρεπτικές και πιο δύσκολες.

 

P-I-M-L: ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΟΣ ΕΞΑΔΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΔΕΙΧΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΜΑΣ.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ(ΓΝΩΜΗ) ΣΟΥ.

Ξ.Μ: Το να παρασύρεσε στο ρυθμό της κερκίδας είναι αναμενόμενο…Και πώς να μην ταυτιζόμαστε με τέτοια ατμοσφαιρα????

 

P-I-M-L: ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ F4 ΤΟΥ CHALLENGE CUP ΣΤΟ JESI,ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΤΟΓΝΩΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Ξ.Μ: Ήταν μία φανταστική ατμόσφαιρα που συνδιάστηκε με ένα ασημένιο μετάλιο.Όλο το γήπεδο δεν κοίταγε τον αγώνα αλλα «χάζευε» την φανταστική αυτή ατμόσφαιρα.Μέχρι και οι ιταλίδες στο τέλος του αγώνα τραγουδούσαν συνθήματα μαζί μας…Δεν είχαν ξαναζήσει κάτι τέτοιο.

 

 

P-I-M-L: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ?ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ.

Ξ.Μ: Τίτλους.Οι στόχοι δεν αλλάζουν.Παραμένουν οι ίδιοι σε ελλαδα και ευρώπη.Για την ευρώπη: Aς μην ξεγελιόμαστε.Οι ομαδες που προταγωνιστούν στην ευρώπη είναι πολύ πιο μπροστά σε όλα.Κάναμε ένα βήμα πέρυσι και θέλουμε να το ξανακάνουμε.

 

 

P-I-M-L: ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΖΗΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ(ΓΝΩΜΗ) ΣΟΥ.

Ξ.Μ: Κάθε αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ-οσφπ είναι ντέρμπυ και η νίκη έχει ξεχωριστή σημασία,ανεξάρτητα από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.Ο υπέρμετρος ζήλος υπήρχε διότι προήλθε και μία εύκολη νίκη που σε καμμία περίπτωση δεν θα ήταν εφικτή αν η ομάδα ήταν πλήρες.

 

 

P-I-M-L: Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ. Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΔΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?

Ξ.Μ: Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να παίζεις σε άδειο γήπεδο…Απογοητεύεσε…Και πόσο μάλλον όταν έχεις συνηθίσει να παίζεις στον τάφο του ινδού που πάντα γέμιζε…

 

 

P-I-M-L: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥN ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ :

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:

Ξ.Μ: Κομμάτι της ζωής μου.

ΘΥΡΑ 13:

Ξ.Μ: Παντού και πάντα δίπλα μας.

ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ:

Ξ.Μ: Σπίτι μας.


P-I-M-L: ΤΕΛΟΣ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ NA ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Ξ.Μ: Είναι φανταστικοί…Μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια.Δυστηχώς φέτος μας απογοητεύουν που δεν είναι δίπλα μας στη γλυφάδα.

 

 

P-I-M-L:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Ξ.Μ: Εγώ ευχαριστώ πάρα πολύ.Συγχαρητηρια για το site σας.Παντου και πάντα πρασινες νίκες.

 

PAO-IS-MY-LIFE: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟN "ΑΔΕΡΦΟ" ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ SITE DESTROYER13 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΝΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ.

 

-------------

 

ΑΠΟ: ΣΩΤΗΡΗ(18-12-09)

Γεια σας!!!

Φετος η χρονια μας ειναι παρα πολλη καλη!!!
Ειμαστε δευτερoi στο πρωταθλημα με ενα βαθμο διαφορα απο την πρωτη θεση!!!Ειμαστε στην επομενη φαση στην ευρωπη και ομως κατι λειπει!!! Στο ματς με την ντιναμο ντραπηκα!! ενω περναμε στην επομενη φαση και ειναι το τελευταιο ματς αντι να παει ο κοσμος στο γηπεδο να χειροκροτησει την ομαδα και να την στηριξει πανε μονο 20000??? Με αστερα ειχαμε 35000 με λαρισα 30000 και τωρα που ειναι για ευρωπη πανε μονο 20000??Τι αλλο θελει ο κοσμος για να παει γηπεδο??? Με ατρομητο ειχαμε μολις 10000 εισητηρια!!! ελεος!!!Στο μπασκετ ειμαστε δευτεροι, παιρνουμε τοσο καιρο πρωταθλημα κυππελο και ευρωπαικα και παμε στο γηπεδο μονο στα μεγαλα ματς και στα αλλα εχουμε μονο 100 ατομα στιν 13 να φωναζουν??? Στο βολλευ και στο αντρων και στο γυναικων παμε πολλη καλα και δηλωνει η ξανθη μυλωνα οτι της λειπει ο κοσμος που δεν παει στο γηπεδο!!!

Τι αλλο θελουμε??? αυτη η εικονα ειναι αποκαρδιοτικη!!! καντε κατι να παει ο κοσμος στο γηπεδο!!! ειμαστε οι καλυτεροι οπαδοι!! μην το χαλατε με το να μην πηγαινετε γηπεδο!!!!

 

-------------

ΑΠΟ: ΧΡΗΣΤΟ Μ.(23-08-09)

Ο παναθηναικός όπως ξέρουμε είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αυτό που με εκνευρίζει εμένα είναι οτι πολλοί από τους δημοσιογράφους κριτικάρουν τον παναθηναικό πάντα αρνητικά. ( π.χ. με τη sparta pr. στο ΟΑΚΑ με νίκη του ΠΑΟ 3-0 όπου μείωναν τον παναθηναικό αντι να τον ανεβάζουν),ενώ στους πελάτες δεν κριτικάρουν τόσο πολύ. Και δύο τελευταία θα σας πω και βάλτε το καλά μες το μυαλό:

1. Γαυράκια ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι όπως συνήθως που παρά να παίζει ο galleti και ο dudu να παίζει ο Κάκος και οι υπόλοιποι.
2.θέλω να πω για τον ten kate που όλοι τον βρίζουν είναι ένας προπονητής από την chelcea και είναι πολύ καλύτερος από τον κετσπάγια (μην ξεχνάμε ότι η ανόρθωση στο ch.l. με προπονητή αυτόν βγήκε τελευταία και πήγε σπίτι τη ενώ ο ΠΑΟ πρώτος.

Τώρα στο μπάσκετ πιστεύω πάλι triple crown.Αυτά ήθελα να πώ και να ευχήθω καλή σεζόν στην πανάθα και στο pao-is-my-life.

 

-------------

ΑΠΟ: ΜΙΧΑΛΗ(22-05-09)

Ποιο πλεονέκτημα έδρας???Όταν μετέχει σε ένα θεσμο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,ΟΛΑ καταρίπτονται!Είστε και θα είστε οι καλύτεροι πελάτες!Ρε γαυράκια καθεσται και διαμαρτύρεστε για ένα φαουλάκι,ΡΕ στην έδρα σας παίζατε,πού είνα ο προπονηταράς σας,πού είναι οι παικταράδες σας???Για δεν μας νικούσατε απο την τρίτη περίοδο με καμια 20αρια πόντους,να μην έχετε να διαμαρτύρεστε στο τέλος???γαυράκια ξυπνήστε,μην είστε κολλημένοι.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έπαιξε άθλιο μπάσκετ εχτές.Δεν σταυρώσαμε τρίποντο,δεν σταυρώσαμε βολή,βγάζαμε αιφνιδιασμούς χωρίς να βάλουμε καλάθι,και πάλι σας νικησαμε!Το χειρότερο μας μπάσκετ,είναι το καλύτερο σας και το καλυτερό μας... δεν μπορείτε να το φανταστείτε ούτε στα όνειρά σας...........................................................!!!Μέσα στο σεφάκι σας νικήσαμε!Και μετά λέτε οτι έλειπε ο Βασιλόπουλος,ρε πατε καλά???Εμείς τι να πούμε,που ο Μήτσος και ο Σάρας δεν είχαν κάνει ούτε καν προπόνηση και ήρθανε να παίξουνε???Που σε τελική ανάλυση Διαμαντίδης και Γιασκεβίτσιους είναι πολυ πιο σημαντικοί απο έναν Βασιλόπουλο.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΦΑΠΑ!!!ΡΕ σεις,Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ φέτος σας έδωσε το πλεονέκτημα έδρας για να αλλάξει και λίγο το σκηνικό,γουστάραμε να σας το πάρουμε μέσα στο σεφ,και απο οτι φαίνεται αυτό θα γίνει.Δηλαδή του χρόνου τι πρέπει να κάνουμε για να γίνει το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον στα playoffs???ΑΑΑ!!!ΤΟ βρήκα,θα σας βάλουμε να παίζεται με 10 παίκτες και εμείς με την πεντάδα μας!!!


Υ.Γ. Λοιπόν,τα θέλατε και τα πάθατε.Εσεις μας θέλατε τελικό κυππέλου,εσεις μας θέλατε στην ευρωλίγκα,εσέις θέλατε πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα.ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

 

-------------

 

ΑΠΟ: ΜΙΧΑΛΗ(14-05-09)

Με λένε Μιχάλη και θα ήθελα να εκφράσω την αποψή μου για τον σημερινό
Παναθηναικό.Κάποια πράγματα χρειάζονται υπομονή όπως το σχέδιο του
πολυμετοχικού.Πέρσι το καλοκαίρι μαζεύτηκαν αυτοι οι επιχειρηματίες για να
καταθέσουν τα χρήματα τους,για να γίνει ο Παναθηναικος μας Μεγάλος στο
ποδόσφαιρο.Πολλοί το ήξεραν απο την αρχή πως αυτο το σχέδιο δεν μπορεί να
αποδώσει βραχύχρονα.Παιδιά πρέπει να καταλάβουμε πως δεν θα μπούνε τα λεφτά
τους να παίξουνε μπάλα.Μπήκε ενα αρκετά ικανοποιητικό ποσο χρημάτων πέρσι
για μεταγραφές και όπως φαίνεται και φέτος το ίδιο θα γίνει.Όμως αν δεν
καταφέρουν οι παίκτες μας να συνεργαστουν μεταξύ τους και με τον
προπονητή,τότε όλα θα πάνε στο ΚΕΝΟ.Ένα τέτοιο σχέδιο χρειάζεται σωστή
τακτική απο όλους,να δημιουργηθεί ένας σωστος κορμός ώστε όλα να βασίζονται
εκεί.Φυσικά και δεν δικαιολογώ την σημερινή κατάσταση του
Παναθηναικου.Φυσικά και είμαι στεναχωρημένος.Όμως,και άλλοι άνθρωποι έχουν
σοβαρό μερίδιο ευθήνης στην αθλητική κατάσταση του Παναθηαναικου.Δεν ξέρω
ΠΙΑ τι αλλο να κάνω,με τι σαπίλα του γαύρου.Δεν θυμάμαι να τέλειωσε ένα δικό
μας ματς φέτος,χωρίς να έχω κατεβάσει χριστοπανάγια για αυτούς τους
αλήτες,τους βρομιάρηδες,τους ανίκανους,τους τσάτσους του κόκκαλη και φυσικά
εννοώ τους διαιτητές.Πραγματικά ΔΕΝ ΞΕΡΩ!Αυτοί οι άνθρωποι για να
αποφασίσουν να παίξουν 50-50,πρέπει να κατεβουν όλοι οι οπαδοί του
Παναθηναικού να τους σαπίσουν στο ξύλο,ώστε να μην τους ξαναπεράσει απο το
μυαλό να γλύψουν τα παπαρια του κόκκαλη.

 

-------------

 

ΑΠΟ: ΣΩΤΗΡΗ(11-01-09)

ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΕΝΑΛNΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΑΠΟ ΦΑΣΗ ΟΦΣΑΙΤΝ. ΣΤΟ 93ο ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. Η ΝΕΤ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΘΥΡΑ 13 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ? ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΝΕΤ? ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ 300-400 ΑΤΟΜΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ -ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ- ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ 90 ΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΝΕ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΠΩΣ 100 ΑΤΟΜΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ???????

 

-------------

 

ΑΠΟ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ 13Θ(20-12-08)

Κι εμείς αριστεροί είμαστε,

Γόνοι προσφύγων, ανθρώπων του μόχθου που για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους χάσανε τα καλύτερα τους χρόνια. Μας έμαθαν όμως να αγαπάμε τον Παναθηναϊκό, την ομάδα που αντιστάθηκε στην Γερμανική κατοχή, που έπαιξε με την φανέλα του Ε.Α.Μ.(ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ) που αποπνέει πολιτισμό, σεβασμό και ήθος.
Δεν σας είδα με το ίδιο πάθος να μιλάτε για τα όργια του Κόκκαλη στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, παραμείνατε σχεδόν «βωβοί»!
Για τον Εθνικό Πειραιά που ξεσπιτώθηκε, βωβοί.
Για τις ομάδες στίβου του Πειραιά που αθλούνταν στο βοηθητικό στάδιο του Καραϊσκάκη και τώρα φυτοζωούν, βωβοί.
Για του πολίτες του Πειραιά που αθλούνταν ελεύθερα στο βοηθητικό στάδιο και τώρα πρέπει να πηγαίνουν στον Άγιο Κοσμά, βωβοί.
Για την πλατεία Αλεξάνδρας που έγινε πλατεία Ολυμπιακού και παραχωρήθηκε αυθαίρετα έκταση να εγκατασταθούν τα γραφεία, βωβοί.
Για το κατάντημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, για του ιδιωτικούς στρατούς του Κόκκαλη που επιτίθενται σε διαφωνούντες δημοσιογράφους (βλέπε Συρίγος) και σε αθλητές (βλέπε ομάδα μπάσκετ Παναθηναϊκού), βωβοί.
Για την αστυνομία που συνοδεύει του ιδιωτικούς στρατούς σε ραντεβού θανάτου και μετά δημιουργεί ενσυνείδητα νομικά κενά στις καταθέσεις για να τους προστατεύσει, βωβοί.
Για την δικαιοσύνη που αναπαράγει την βία, βρίσκοντας ως εξιλαστήρια θύματα τους πιο «αδύνατους κρίκους» και προστατεύοντας τους «διαπλεκόμενους», ενισχύοντας με την ατιμωρησία το υπάρχον χάος, βωβοί.
Αντίθετα στην περίπτωση Βωβού όμως είστε εκκωφαντικοί! Τον κ. Βωβό ούτε τον ξέρω, ούτε σε εκτίμηση τον έχω, άλλωστε ταξικά είμαστε απέναντι. Όμως το καλό του Παναθηναϊκού είναι πάνω από πρόσωπα. Το γήπεδο πρέπει να γίνει το συντομότερο ώστε να αποκατασταθεί η ισορροπία στο ποδόσφαιρο. Μια ανάλυση κόστους – οφέλους κλείνει συντριπτικά υπέρ της γρήγορης κατασκευής. Να μου επιτρέψετε να αμφιβάλλω για το πόσο Παναθηναϊκοί είστε, αμφιβάλλω εάν στις 13 – 4 – 2008 ήσασταν στην πορεία. Άλλωστε εσείς έχετε υψηλότερες διανοητικές ανησυχίες. Όταν έχετε μπροστάρη τον γνωστό για τα αντιπαναθηναϊκά του αισθήματα κ. Ψαριανό που από την εκπομπή του στο ράδιο μεσημέρι τον έχω ακούσει να μιλάει (για άλλο θέμα) για «φασίστες βάζελους», τότε κατανοείτε πόσο είστε αξιολύπητοι!

-------------

 

ΑΠΟ: ΣΩΤΗΡΗ(19-12-08)

Δολοφονήθηκε ένα παιδί 15 χρονών.. Και οι ΒΛΑΚΕΣ, τα ΖΩΑ ανεβάζουν πανί και γράφουν το "σκευωρία" με πράσινα γράμματα..Που κολλάνε άραγε τα μεταξύ μας, με τη δολοφονία του μικρού Αλέξη; Έχουν σηκωθεί δεκάδες πανό σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο για το γεγονός και πάλι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ κάνανε τη μαλακία τους..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ χρησιμοποίησαν αυτό το γεγονός που συγκλόνησε για να πούνε τη ΜΑΛΑΚΙΑ τους. Ουτε τη μνήμη ενός αθώου μικρού παιδιού δεν σεβαστήκατε ρε ΖΩΑ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΣ. Για μια ακόμη φορά. Είστε πολύ μικροί.Ντροπή σας.

 

-------------

 

ΑΠΟ: ΣΩΤΗΡΗ(18-11-08)

Αρχικά ξεκαθαρίζω τη θέση μου. ΣΤΗΡΙΞΗ. Στήριξη σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Στήριξη όσο επίπονη και αν είναι όσο και αν φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά μέχρι τώρα. Προσωπικά ναι, έχω απογοητευτεί. Όμως πιστεύω πως θα δικαιωθούμε. Απο φέτος κιόλας. Και φυσικά εννοώ το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Έχουμε και λέμε λοιπόν..Οι διοικούντες είναι δυσαρεστημένοι με τη Θύρα 13. Ο κ.Αντωνιάδης χαρακτήρισε μαύρη μέρα για το ποδόσφαιρο τα επεισόδια που έγιναν. Μας είπε πως ήταν ντρόπη μας. Μας ζήτησε, παίρνοντας το μικρόφωνο, να σεβαστούμε τον Παναθηναϊκό. (Επαναλαμβάνω. Ζήτησε απο εμάς να σεβαστούμε τον Παναθηναϊκο). Επίσης, διάβασα σήμερα ότι υπάρχουν σκέψεις να μην ξαναπάρουν εισητήρια στα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια. Μάλιστα...
ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ;
1ον--Κ.Αντωνιάδη ζητάτε από εμάς να σεβαστούμε το τριφύλλι? Ξέρετε σε ποιούς απευθύνεστε? Έχετε πάρει χαμπάρι σε ποιούς το λέτε? Εμείς δεν το σεβόμαστε απλά κ.Αντωνιάδη. Εμείς δίνουμε τη ζωή μας γι'αυτό. Οπότε καλύτερα να κρατήσετε τις υποδείξεις σας για τον εαυτό σας. Και επειδή σας είδα εύκολο στο να μας ρίξετε τις ευθύνες, στην επόμενη εκδρομή ελάτε μαζί μας. Ελάτε με τα πούλμαν. Ελάτε να βιώσετε τι παίζει κύριε. Και μετά το ξανασυζητάμε.
2ον--Κυριοι διοικούντες σας δυσαρεστήσαμε ε; Ήμασταν απαράδεκτοι και θα πρέπει να ντρεπόμαστε ε; Και ξαναλέω.. ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ; Σας δυσαρεστήσαμε επειδή στέλνουμε αντιπροσώπους σε γενικές συνελεύσεις; (Αν δεν καταλαβαίνετε ρωτήστε τον Παύλο να σας το κάνει λιανά.) Σας δυσαρεστήσαμε επειδή δεν πήραμε καποιόν σοβαρό αμυντικό, μας κάνουν πλάκα ο ηρακλής και ο εργοτέλης, και είμαστε τέταρτοι;(!!!) Σας δυσαρεστήσαμε επειδή είσαστε ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ και ενώ είχαμε συμφωνήσει να πηγαίνουμε παντού αφήσατε την ομάδα απροστάτευτη να αναστήσει την αεκ; το αεκάκι; Σας δυσαρεστήσαμε μήπως επειδή πήραμε 26.002 διαρκείας; Επειδή έχουμε κάνει 5 sold out και 25 - 30.000 με λεβαδειακό- πανθρακικό, με τα αποτελέσματα να μας ξενερώνουν.. Αλλα εμείς; ΕΚΕΙ! Σας δυσαρεστήσαμε επειδή ο γαύρος κάνει party στο παρασκήνιο μεσα ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ; Η μήπως σας δυσαρεστήσαμε επειδή το πάρτυ γενεθλείων σας το κάνατε.. Τη γιορτή του συλλόγου όμως για τα 100 (εκατό) χρόνια; 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΤΕ; 100 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΑ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!)
Έχουμε υπομείνει ήδη πολλά. Σοβαρευτείτε και φροντίστε να μας σέβεστε. Αλλιώς δεν θα μας φοβάστε. Θα μας τρέμετε. Ρωτήστε και τους προηγούμενους να σας πούνε. Σας στηρίζουμε. Αλλά δεν μπορούμε να μας φτύνετε μεσα στη μούρη μας. Άκου εκεί που θα μας πείτε ότι σας δυσαρεστήσαμε κιολας!! Τώρα για το αν πρόθεση σας είναι να μην ξαναπάρετε εισητήρια...Εδω είμαστε.
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

 

-------------

 

ΑΠΟ: ΓΙΩΡΓΟ (17-11-08)

Αιώνια πιστός, δε γίνεται αλλιώς,
100 χρόνια Παναθηναϊκός !

Δε με στενοχωρούν οι δυσκολίες της κατασκευής του γηπέδου, οι γκέλες της ομάδας, οι επιλογές των παικτών, των προπονητών, των διοικητικών στελεχών, των, των, των…
Αυτό που με εξοργίζει και δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα, είναι ο μίζερος εορτασμός των 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.
Το 2008 παρέρχεται και ακόμα δεν είδαμε τίποτα.
Δεν είδαμε σε μέγεθος και ποιότητα, ούτε καν τις εκδηλώσεις ρουτίνας που πραγματοποιεί ο αιώνιος αντίπαλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια.
Κύριοι της διοίκησης του πολυμετοχικού πλέον σχήματος ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ! ! !
Ξέρετε τι σημαίνει εορτασμός 100 χρόνων;
Πιστεύετε ότι εκπληρώσατε το καθήκον σας απέναντι στην Ιστορία και στους φιλάθλους, με την παρουσίαση μιας επετειακής φανέλας που τα σήματα των χορηγών είναι μεγαλύτερα από το ένδοξο Τριφύλλι;
Αντιλαμβάνεστε τι θα συμβεί όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου για τον αιώνιο αντίπαλο;
Αφυπνισθείτε έστω και τώρα.
Δύο μήνες απομένουν για να παρέλθει το 2008, δύο μήνες για να περισώσετε την αξιοπρέπειά σας και την υπερηφάνεια των εκατομμυρίων φιλάθλων μας.
Ούτε μια πρωτεύουσα νομού της χώρας μας δεν πρέπει να μείνει χωρίς εκδήλωση, αντάξια των προσδοκιών μας, για τα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού.
Βάλτε καλά στο μυαλό σας τούτο.
Όσα εκατομμύρια και αν διαθέσετε, εάν δεν μιλήσετε στην ψυχή μας, χτίζετε παλάτια στην άμμο.

-------------

 

ΑΠΟ: LUCKY13(16-11-08)

ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ...Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ...ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΑΠΑΝΗΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.

ΤΥΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ ...ΑΝΙΚΑΝΟΤHΤΑ ΦΑΝΕΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΤΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ, Η ΕIΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ.ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΦΕΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ,ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ...ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 3ΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΣΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΑΙ)..

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΑΝΕΡΗ..ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ...

Υ.Γ:ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ,ΠΙΚΡΑ,ΘΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ

ΥΓ2: ΒΓΑΛΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 11ΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ 10,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!

 

-------------

 

ΑΠΟ: ΓΙΑΝΝΗ(11-11-08)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ,ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ(ΒΛ. SPORT-GAY,ΚΟΚΚΑΘΛΗΤΗΣ,ΠΕΤΑΛΟ,ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ)ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ,ΕΠΕΞΕ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΜΥΤΟΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ!!!

ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΙ ΛΕΤΕ,ΤΙ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ?ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ 11 ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ!!!ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΤΕ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙΤΕ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕ 2 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!

ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΟΡΙΔΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ. ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΟΚ ?

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΠΑΝΩΝ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ GAY-ROI ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ???

ΥΓ1.ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΒΑΘΜΩΝ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.

ΥΓ2.ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ,Η ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΖΟΤΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ!!!!!

ΥΓ3.ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.....PANATHINAIKOS A.C UBER ALLES!!!!!

 

-------------

 

ΑΠΟ: ΓΙΑΝΝΗ(02-11-08)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΞΑΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΒΕΡΝΤΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ 6ου ΣΤΟΛΟΥ!!!!!

ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΠΗΓΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ 5 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΑΤΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ μπαοκ,αρθρο44 ΚΑΙ ΟΙ αρουραιοι!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ?ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΑΣ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΣΚΙΣΤΕ ΒΕΡΝΤΕΡ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΣΙΔΕΡΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΣΑΛΙΩΤΟ ΣΤΟΝ GAY-RO ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΑΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Γ....Ε ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ Γ......Ν!!!!!ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ.ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ,ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΕΝ ΚΑΤΕ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΠΑΙΚΤΕΣ!ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΕΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!

ΥΓ1.Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΖΑΡΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΣ,ΤΥΧΑΙΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ?ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΜΕ ΤΙΣ (ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ)ΣΟΥ!!!!!

ΥΓ2.ΠΡΟΣ ΠΑΕ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ?ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ γατακια ΠΕΡΑΣΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ.

ΥΓ3.ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...

 

-------------

 

ΑΠΟ: ΣΩΤΗΡΗ(01-11-08)

Γειά σας αδέρφια. Το θέμα των ημέρων σίγουρα είναι η κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο. Δεν στέλνω όμως γι'αυτό το λόγο. Γιατί πρώτον θα μιλήσουν τόσοι γι'αυτό και δεύτερον, πιστεύω πως με τρείς νίκες(πανιώνιο,βέρντερ,οσφπ) όλα μπορούν να αλλάξουν και θα γουστάρουμε όλοι. Στήριξη θέλει και όλα θα πάνε καλά. Έτσι ελπίζω τουλάχιστον.. Ο λόγος που στέλνω έχει να κάνει κυρίως με το νέο μας γήπεδο..
1.ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Αφού φάγαμε στην μάπα τον Ελαιώνα (ούτε στον άλλον αιώνα???) ΧΩΡΙΣ να κάνουμε κάτι γι'αυτό, μένουμε αδρανείς, μένουμε μουγγοί, πάμε να κάνουμε το ίδιο ΕΓΚΛΗΜΑ και με το νέο μας αθλητικό κέντρο. Ακούμε λοιπόν ότι το νέο μας γήπεδο ποδοσφαίρου θα είναι 40000 θέσεων. Ενω υπάρχει δυνατότητα επέκτασεις στις 50000 εμείς όχι θα το κάνουμε 40000. Ποιό? Το Ν Ε Ο μας γήπεδο. Εδώ έχουμε πρόβλημα με το ΟΑΚΑ, εδώ κορoιδεύουμε τους γαύρους και εμείς τι κάνουμε? Σκέφτεστε τι θα γίνεται όταν θα έχουμε φιλοξενούμενους? Έχουμε σκεφτεί γαμώ τη τρέλα μου ξαναλέω οτι εδώ έχουμε πρόβλημα με το ΟΑΚΑ δεν θα έχουμε με τις 40000? Φέτος σαν οργανωμένοι παίρνουμε 10000(!).Βλέπετε να μας φτάνουνε? Ε,εκεί θα παίρνουμε 6000.
2.ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Αγωνιζόμαστε στο μεγαλύτερο στάδιο της ευρώπης. Έχουμε ρεκορ εισιτηρίων. Το γεμίζουμε για πλάκα στα μεγάλα παιχνίδια. Το έχουμε κάνει πολλές φορές να φαίνεται μικρό. Και;;;;;;;; Το νέο μας στάδιο έχει προδιαγραφές για γήπεδο 8-11000 θέσεων. Δήλαδη όσο το σεφ! Καταλαβένετε για τι μίλαμε?? Απο 7000(μίνιμουμ) έως 10000 θέσεις ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ. Ποιό? Το νέο γήπεδο του αυτοκράτορα μας....
3.ΚΛΕΙΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΠΟΛΟ
Χθες το άκουσα από την εκπομπή των greenwebfans.. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά οι προδιαγραφές είναι πάνω κάτω για γήπεδα με δυνατότητα να φιλοξενήσουν λιγότερους απο 2000 θεατές....Να πω κάτι πάνω σ'αυτο? Χρειάζεται? Δεν νομίζω...

Μπορεί να χαρακτηριστώ άκαιρος αλλά στ'αλήθεια είναι άκαιρο αυτό το ΜΕΓΑ ζήτημα? Είναι δυνατόν να γίνονται αύτα τα εγλήματα για το νέο μας αθλητικό κέντρο? Είναι αυτό που ονειρευόμασταν? Δηλαδή άντε να φτιάξουμε κάτι και ας είναι όοοοτι να'ναι? Εντάξει όλους μας πονάει η εικόνα της ομάδας μας. Αλλά οι νίκες αργά ή γρήγορα θα έρθουν. Το ίδιο και οι τίτλοι. Αυτό όμως? Μας πήραν από το ΣΠΙΤΙ μας χωρίς να κάνουμε κάτι..Μας πήρανε τη Λεωφόρο μας και εμείς μείναμε με κάτω τα χέρια,κλείνοντας αναίτια τα στόματα μας.. Χωρίς να υπερασπιστούμε τον κόπο,τον αγώνα και το αίμα που δώσανε οι προγόνοι μας για την Περιβόλα μας.. Τη ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΣ.. Ε δεν αξίζουμε κάτι καλύτερο σ'αυτην τη νέα εποχή που ανατέλλει? Ας κάνουμε κάτι. Δεν είναι αργά. Χρόνο έχουμε. Το χρωστάμε στον εαυτό μας,τους προγόνους μας και στην ίδια τη ΛΕΩΦΟΡΟ..
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

 

-------------

 

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ(ΠΕΡΙΟΔΙΚA MAD BOYS-ΕΠΑΡΧΙΑΣ-GWF,ΕΚΠΟΜΠΗ GWF, TVΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΑΛΜΟΣ), TO PAO-IS-MY-LIFE ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕΤΙ (ΘΑ)ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΕΤΣΙ,ΣΤΟ SITE ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ SHAMROCK VOICE.ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ BLOG ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ: http://shamrockvoice.blogspot.com

 

-------------

 

ΑΠΟ: ΓΙΑΝΝΗ(04-10-08)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ,ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Π-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 1 ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΕΡΑ Η ΦΕΡΑΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΤΟ ΧΑΜΕΡ ΠΙΣΩ???ΜΗΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΚΥΡΙΕ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ???ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΑ.Ο Λ-Α-Ο-Σ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΡΕΚΟΡ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ 26.002 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΠΑΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΘΥΡΑ 13 PANATHINAIKOS UBER ALLES!!!!!

 

-------------

 

ΑΠΟ: ΣΩΤΗΡΗ(03-10-08)

Ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Οχι πουστης ολυμπιακος. Γι'αυτο η ηττα αυτη ηταν ξεφτιλα. ξεκαθαρα. Θα τους παρει και θα τους σηκωσει ολους. Αντωνιου, Κατε και οποιοι φταινε. ΤΕΛΟΣ η ανοχη. Ως εδω. Δηλαδη παλι θα γινονται απιστευτες μαλακιες; Παλι θα στραβοκοπιομαστε; Γιατι μονο εμεις να απορουμε, να τρελλαινομαστε που μας ταλαιπωρει ακομα ο ΑΜΠΑΛΟΣ γκαλινοβιτς, καποιος ΑΜΠΑΛΟΣ τζιολης, καποιος ΑΜΠΑΛΟΣ βασκος , Ο ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΠΑΛΟΣ λουκας βυντρα;;; ΡΕ θα τους ανανεωσετε και τα συμβολαια κιολας;; Γιατι να στραβοκοπιομαστε που ο ολλανδος παιζει με την νοημοσυνη μας; Μηπως, μεχρι τωρα,(μεχρι τωρα το τονιζω) δε διαφερει εστω και μια ιντσα απο τον πεσειρο; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΝΗΣ ΟΕΟ; Ξεχασαμε μηπως ποιος ειναι ο Αντωνιου; Γιατι δεν αντιδρασαμε απο την αρχη; Οπως εμας μας βγηκε η ψυχη να βρουμε 350 ευρω για λιγες ωρες, ετσι και εσεις κυριοι της διοικησης να βρειτε λυσεις. δεν μας κανετε χαρη το καταλαβαινετε; Και με ολα αυτα δεν τους κραζω. Δεν θα σταματησω να ειμαι διπλα στη ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΑΣ. Θα ειμαστε εκει διπλα τους. Αλλα για να ξερουν οτι δεν κοιμομαστε. Βλεπουμε. ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13.


(ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ο αθανασοΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ! ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ;(ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΥΣ).ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!

 

-------------

 

ΑΠΟ: ΣΩΤΗΡΗ(03-09-08)

Δυστυχως για οτι συνεβη με την αεκ44 δεν φταιει η διοικηση..δεν φταει ο ολλανδος..δεν φταινε ουτε οι παιχτες..οι μοναδικοι φταιχτες ειμαστε εμεις.Δεν αφησαν οι νεοι μελλοντολογοι της παε την ομαδα μονη της.εμεις την αφησαμε.γιατι μαθαμε οτι δεν θα παρουμε εισιτηρια..και τι καναμε?ποια ηταν η αντιδραση μας? Δεν τηρησαν τις υποσχεσεις τους... δεν τους δωσαμε να καταλαβουν οτι αυτα....κομμενα! Δεν μαζευτηκαμε να τους πουμε οτι εμεις θα παμε και οτι ειναι δικη τους αποφαση αν θα παρουν η οχι..δεν καναμε κατι..και αισθανομαι θυμωμενος μ'αυτο..ειμαι θυμωμενος με τον εαυτο μου και οχι με τον βυντρα,τον βασσαρα,τον πατερα..ας ειναι η τελευταια φορα τουλαχιστον που μενουμε αδρανεις...

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...

 

-------------

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (?)

"Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ομάδα στόλισμα, με διοικητική μέριμνα που δεν έχει επιτρέψει περιπέτειες, αλλά το μέλλον του στηρίζεται στον κόσμο του"

"Η τοποθέτηση η δική μου είναι πως ήρθε ώρα ο Παναθηναϊκός να γίνει πολυμετοχικός. Αυτό σημαίνει, έμπρακτα, ότι πλην της οικογένειάς μου θα συμμετάσχουν κι άλλοι"

"Ο Παναθηναϊκός θα είναι ενωμένος και θα στηρίζεται σε όλους".

"Σαν διοίκηση και Παναθηναϊκός έχω την ευθύνη να κάνω συγκεκριμένες προτάσεις. Δεν αποτελεί απάντηση προς κανέναν, αλλά τοποθέτηση-πρόταση με αρχή και τέλος για το καλό του Παναθηναϊκού. Θέλω το καλό του Παναθηναϊκού. Αυτός είναι ο μόνος μου στόχος"

"Για μένα πρώτα είναι ο Παναθηναϊκός"

"Πρώτα από όλα είναι ο κόσμος που είναι προβληματισμένος"

"Με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου γίνεται μια σοβαρή κεφαλαιακή δράση, η οποία με σωστή διαχείριση θα δώσει τη δυνατότητα για περισσότερους τίτλους αλλά και πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη"

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.

ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Υ.Γ.1 ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ).

Υ.Γ.2 Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΠΕΚ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.

Υ.Γ.3 Π.Α.Ο. Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ.

 

-------------

 

ΑΠΟ:DESTROYER 13 (21-04-2008)

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ,20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΩΝ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΕΡΤ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ,ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΑΣ,ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΚΕΙ,ΛΟΓΩ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ(?).ΤΟ ΕΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ:

1.ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ,ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ !!!!!!!!!!!!ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ,

ΑΠΑΝΤΗΣΗ?ΚΑΜΙΑ.

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ,Ο ΘEΟΔΩΡΙΔΗΣ,(Α ΡΕ ΣΑΒΒΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ…)ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ βλ.ΞΑΝΘΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΚΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ?ΚΑΜΙΑ.

Ο ΜΗΤΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΙΣΟΡΟΠΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

2.ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΛΙΑ,ΓΚΟΛ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ,Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΡΗΤΡΑ 15 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΠΑΓΚΟ, ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΤΡΙΟΙ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ,ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ Ο ΒΕΛΙΤΣ!!!!!!!

3.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΜΕΝΟ,ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΗ ΘΥΡΑ13,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ(ΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΧΤΥΠΑΓΑΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ).ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΚΟΝΤΖΙΛΑ(2000ΦΥΛΛΑ ΠΟΥΛΑΕΙ,ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΣΠΟΡ FM ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ).

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ.

ΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ,ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΥΕ ΜΟΝΟΛΟΓΟ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.

 

-------------

ΑΠΟ: SEVAX THE DREAMER 13(18-04-08)

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟ 30000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΜΙΖΕΡΟΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΙΑ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ,ΟΛΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ...ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ" ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ...ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΛΛΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 6000-8000 ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ"...ΜΟΝΟ 8000 ΚΟΣΜΟΣ...ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 30000 "ΚΥΡΙΟΙ"...ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙ ΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ....ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ...ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ...ΟΤΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ "ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ"...ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ "ΑΛΗΤΕΣ"ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΦΙΝΑΛΕ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ,ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΕΒΑΛΑΝ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ...ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΨΕΥΤΕΣ!!!ΕΣΕΙΣ "ΚΥΡΙΟΙ" ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ...ΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ(ΕΛΠΙΖΩ)ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ'ΑΛΛΑ!ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΑ!

Η ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ"ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ!

"ΤΣΙΓΓΕΡ ΑΚΟΥΤΟ ΚΑΛΑ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ"

ΕΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ!!!!

 

-------------

 

ΑΠΟ:SUPPORT 13 (07-04-2008)

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜMΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΤΑ EΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑΝΑ8ΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16¨00 ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΧΩΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΝΑΠΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤHΚΑΜΕ ΣΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ, ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ.ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘEIΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΣΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΑΝΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ.ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ,Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ?ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ?ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ?ΟΧΙ...ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΛΑ ΑΓΑΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΦΙΛΛΑΡΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΘΑ ΜΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ?ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΑΔΕΡΦΕ ΞΥΠΝΑ!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ 40 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΣΜΟ?ΑΥΤΟΙ ΕΣΩΣΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ.
ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ,ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ.Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ...

 

-------------

 

ΑΠΟ:ΕΚΙ1908 (07-04-2008)

EMAIL ΠΡΟΣ Π.Ε.Κ.(ΕΣΤΑΛΕΙ)

Καντε κατι..παρτε την ΠΑΕ τωρα..θελουμε να την διοικουν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ..να ξαναφερουμε τον Παναθηναικο ΠΑΛΙ στην κορυφη..οι νεες γενιες δεν γινονται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ..πρσπαθουν να μας εξαφανισουν..καντε κατι τωρα για να προλαβουμε τα χειροτερα..ΔΩΣΤΕ τους ΟΣΑ θελουν για να φυγει αυτη η αρρωστια.
Και εμεις θα ειμαστε μαζι σας.
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ..δεν αντεχουμε αλλο..αργοπεθαινουμε..ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ειναι κατι παραπανω απο μια απλη ομαδα,απο ενα χομπι..ειναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.
Ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω..ΑΝ ημουν στην θεση σας θα εκανα πολλα περισσοτερα..καντε μας ΠΑΛΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.
Σας ευχαριστω εκ' των προτερων.
Ενας απλος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ οπαδος που βλεπει τα ονειρα του για αυτη την ομαδα να γκρεμιζονται.

 

-------------

 

ΑΠΟ:COSTASKO (07-04-2008)

To βαρελι δεν εχει ΠΑΤΟ.....!!!!

Η κατρακυλα της ιστορικης και δοξασμενης ομαδας μας συνεχιζεται. Εκει που λες οτι "ενταξει χειροτερα δεν μπορει να παει" και πας να δεις λιγο πιο αισιοδοξα το πραγμα, οι Πρωτομαστορες Τζιγκερ-Βελιτς-Τεσειρο σου δινουν να καταλαβεις οτι το μονο ανεξαντλητο ειναι η παροιμιωδης βλακεια τους. Αλλωστε σε αυτο ειμαστε ανικητοι και μονοι Πρωτοι. Εχουμε αδιαμφισβητητα τους πιο χαζους παραγοντες του πλανητη. Οσο για τον προπονητη(??λεμε τωρα) το μονο που ανταγωνιζεται στα ισια το βλεμα της αγελαδας που εχει, ειναι το βλεμα του Πλανηταρχη Μπουσ(τη).

Βλεπω την ομαδα που αγαπω να πεφτει διαρκως και για την γενια που εζησε Πρωταθληματα και Ευρωπαικες Πορειες αυτο ειναι μη αποδεκτο. 40.000 κοσμου σε αγωνες με Εδεσαικους και Λεβαδιακους , μην πω για τις 80.000+ που ηταν στο Champions League και τωρα σου κανει κερκιδα στην αδεια Λεωφορο το Πανιωνακι...... Δεν απεχουμε πολυ απο κατι ομαδες που καποτε ηταν τρομος της Ευρωπης και τωρα δεν υπαρχουν στον Ποδοσφαιρικο χαρτη... Εχουμε καταντησει το ανεκδοτο στα χειλη των αντιπαλων και ακομα και οι ουραγοι της βαθμολογιας ερχονται και λενε παμε για την νικη στην Λεωφορο. Εκει καταντησε την ομαδα ο Τζιγκερ και οι κολλητοι του αυλοκολακες. Χωρις κοσμο, Χωρις παικτες και δεν εχουν αφησει τιποτα ορθιο.
Φυγετε λοιπον ΑΝΙΚΑΝΟΙ απο την ομαδα και παρτε μαζι σας και τους Τσατσους σας γιατι το παραμυθι φτανει στο τελος και εδω δεν υπαρχει "Εζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα".... Ή Αυτοι ή Εμεις... και ποτε οι λιγοι (και ποσοτικα και ποιοτικα) δεν κερδισαν τους πολλους. Και εμεις ειμαστε εκατομυριa...

-------------

 

ΑΠΟ:SUPPORT 13 (27-03-2008)

ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΩΤΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΜΕΤΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΤΕΛ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ Η ΠΡΑΞΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΚΟΥΓΩΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ.ΦΕΤΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ 8Α ΔΙΑΤΑΡΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΥΣΗΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ.ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑ ΦΕΤΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΓΛΩΣΣΑ.ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΩ ΤΑ ΓΕΝΕ8ΛΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ 8Α ΠΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΟΥ.ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΑΡ ΜΥΑΛΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΙΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑ8ΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΚΑΤΣΕ ΜΩΡΗ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ.ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ8ΛΗΤΗΣ.ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΠΑΙΔΕΨΑ.ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΕΓΔΥΣΑ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΟΤΙ Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΗΤΑΝ ΛΥΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η8ΕΛΕ.ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΤΣΟΥΞΕ .ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΤΗΣ ΕΡΙΞΑ .ΟΧΙ 2 ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ8ΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ.ΕΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕΝ 8Α ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ...ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ 8Α Ρ8Ω ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ 8Α ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΝΗ8ΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΜΕ ΠΙΟ ΗΟΤ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

 

-------------

ΡΙΕΣ

ΑΠΟ:ΚΩΣΤΑ Ε. Σ (18-01-2008)

100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Δεν θέλω να θίξω ούτε να κατηγορήσω κανένα μέσα από αυτές εδώ τις γραμμές. Γραφώ περισσότερο για να βγάλω από μέσα μου αυτό που χρονιά τώρα με προβληματίζει και με πληγώνει.

Είναι ένα συναίσθημα που δύσκολα μπορείς να περιγράψεις! Νιώθεις πως όλη σου η ζωή συνδέεται άμεσα με αυτό που αγαπάς περισσότερο, αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο. Αξίες, ιδέα, πιστεύω, προτεραιότητες, είναι μερικές λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό όταν μιλώ για τον Παναθηναϊκό. Κάποιοι θα πούνε ότι είμαι υπερβολικός! «Ποδόσφαιρο είναι, δεν αξίζει να αναλώνεσαι τόσο πολύ». «Χρηματικά και πολιτικά συμφέροντα κρύβονται πίσω από όλα αυτά, μην σκοτίζεσαι». Για κάποιους μπορεί να ισχύουν όλα αυτά και δικαίωμα τους. Όχι για μένα όμως και αισθάνομαι πως υπάρχουν και πολλοί άλλοι Παναθηναϊκοί που μπορούν να με καταλάβουν. Για κάποιους ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή τους όλη! Δεν ξέρω αν είναι λίγοι οι πολλοί, αυτό που ξέρω είναι ότι επιτέλους κάποιοι θα πρέπει να τους σεβαστούν. Μπορεί κάποιοι «Κύριοι» να φορούν το κουστούμι τους και να πηγαίνουν στο γήπεδο για να περάσουν την ώρα τους, για να κάνουν δημόσιες σχέσεις ή απλά να εκτονωθούν. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που μπορεί να πηγαίνουν γήπεδο, μπορεί και όχι, για τους δικούς τους λόγους, οπού και αν βρίσκονται όμως η ψυχή και το μυαλό τους είναι συνεχεία σε αυτό που αγαπάνε περισσότερο, και όλη τους η ζωή σφετερίζεται γύρο από αυτό.

Πάνε πάνω από 15 χρόνια που άρχισε η κατρακύλα και αυτό που θυμάμαι πάντα είναι να προσπαθώ να βρίσκω δικαιολογίες για να κοροϊδέψω τον εαυτό μου. Του χρόνου θα αλλάξουν τα πράγματα λέω, «υπομονή», και όλο περιμένω εκείνο το Αυγουστιάτικο φιλικό που θα με κάνει να νιώσω ότι, «ναι», έγινε προσπάθεια. Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Φέτος θα είναι η χρονιά μας. Φέτος θα είμαστε «Παναθηναϊκός»! Πολύ γρήγορα όμως προσγειώνομαι σε μια πραγματικότητα που ζω πάνω από μια δεκαετία! Τα ιδία και τα ίδια πράγματα που κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε πως είναι λογικά, φυσιολογικά και θετικά.

Φτάνει πια «Κύριοι» υπεύθυνοι! Ο Παναθηναϊκός δεν είναι για να εκτελείτε εσείς τα δικά σας συμφέροντα και τις δικές σας οικονομικές φιλοδοξίες! Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια ακόμη από τις απρόσωπες εταιρίες σας που σας αποφέρουν τεραστία οικονομικά οφέλη. Ο Παναθηναϊκός ανήκει στον λαό του. Στον απλό Παναθηναϊκό φίλαθλο που κοιμάται, ξυπνάει, ονειρεύεται, ελπίζει και χτίζει την ζωή του γύρο από την Παναθηναϊκή ιδέα που προφανώς εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε!

Σταματήστε επιτέλους να μεγαλώνετε και άλλες γενιές Ολυμπιακών! Δώστε στον Παναθηναϊκό την θέση που του αξίζει.

Η Παναθηναϊκή οικογένεια φέτος γιορτάζει 100 χρόνια λαμπρής ιστορίας. Ότι και να λέτε ότι και να κάνετε, τα λεφτά σας δεν μπορούν να εξαγοράσουν ούτε ένα κομματάκι από αυτήν! Η ιστορία ανήκει σε εκείνους που φόρεσαν την φανέλα με περηφάνια και τη δόξασαν! Έδωσαν τα πάντα τους, για να φτάσουν τον Παναθηναϊκό εκεί ψηλά που εσείς προσπαθείτε να κατεβάσετε! Ανήκει σε εκείνους τους φιλάθλους που έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα για το τριφύλλι στο ύψος της καρδιάς.

Έχετε αποδείξει, επανιλυμένα κύριοι πως δεν αναγνωρίζεται τίποτα! Δεν αναγνωρίσατε ανθρώπους σημαίες για την Παναθηναϊκή οικογένεια! Αφήσατε ένα Σάραβάκο, ένα Καλιτζάκη (και πολλούς άλλους) να τελειώσουν τις λαμπρές καριέρες που είχαν στον Παναθηναϊκό, σε άλλες ομάδες. Δεν σας άρεσε ο Λυμπερόπουλος, δεν σας έκανε ο Γκέκας, ήταν κακός ο Μπασινάς. Δεν φταίει, ο Νικοπολίδης που πήγε στον Ολυμπιακό, ο άνθρωπος είναι πιο Παναθηναϊκός από όλους μας. Φταίτε εσείς που με τον τρόπο σας και την συμπεριφορά σας απέναντι τους, τους εξαναγκάσατε να πουλήσουν αυτό που αγαπάνε πιο πολύ! Γιατί ξέρετε μονάχα να τα μετράτε όλα σε ευρώ, και τίποτα άλλο!

Έχετε καταφέρει να μοιράσετε την Παναθηναϊκή οικογένεια στα δύο! Έχετε διώξει τον αληθινό Παναθηναϊκό φίλαθλο από το γήπεδο!

Απορώ τι άλλο πρέπει να γίνει για να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Αφήστε τον Παναθηναϊκό να γιορτάσει όπως του αξίζει τα 100 του χρόνια! Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να αναλάβουν το τιμόνι και έχουν αποδείξει ότι αξίζουν και είναι Παναθηναϊκοί! Κύριοι, έαν ποτέ κάποιος από εσάς, την οικογένεια σας, ή εκείνους που σας ακολουθούν υπήρξε ποτέ έστω και λίγο Παναθηναϊκός μέσα του, απλά φύγετε! Πάρτε τα λεφτά σας και δώστε μας πίσω τον Παναθηναϊκό μας!

silko79@yahoo.com

http://panatha.sillignakis.com

 

-------------

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE (26-12-2007)

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ (GREEN) ΒΑΣΙΛΗ

ΑΓΙΕ ΜΟΥ (GREEN) ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΣΥ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ,ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ...

ΓΙΑ ΤΟ 2008 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ:

1) ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!

2) ΝΑ ΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΘΥΡΑ 13 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.ΑΝ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.

3) ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

4) ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ.

5) ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ.

6) ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...

 

-------------

 

ΑΠΟ:SUPPORT 13 (01-01-2008)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ 2007 ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ 2008. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΠΑΕ ΚΑΙ Η ΚΑΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΑΡΤΑΣΜΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΥΓ.ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...

 

 

-------------

 

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE (01-12-07)

ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΤΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ) ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΗ.ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 7 ΗΤΑΝΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΟΛΟΙ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΧΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΕΛΕΓΧΑΝΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΜΕΝΗ ΚΑΜΜΙΑ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΣΗΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑΤ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑΕΒΛΕΠΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΝΑΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΣ ΜΠΑΝΟΝΤΑΣ,ΗΤΑΝΕ Η ΘΥΡΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.ΤΗ 13Η ΘΥΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ...

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ. 5ΛΕΠΤΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΛΑΣΗ. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ (ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΤ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13, ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ 13 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΧΟΡΤΟ ΠΟΥ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΥΡΕΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ. Η ΘΥΡΑ 13 ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΜΟ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ! ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η' ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΗΓΕΙ. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ.ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΜΩΣ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ.ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 13 ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΥΡΑ 13 ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Υ.Γ. ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

 

-------------

 

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE (09-11-07)

ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΟΝΤΑ ΠΕΝΤΕ(5) ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ.ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ...

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ???!!!

 

-------------

 

ΑΠΟ: SUPPORT 13 (28-10-07)

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ.ΤΑΦΟΣ Η ΠΙΣΙΝΑ?ΛΕΩΦΟΡΟΣ Η ΟΑΚΑ?ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ.ΠΡOΣVΠΙΚΑ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΑΦΟ.ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΟΑΚΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ.ΚΑΛΗ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 2.

ΟΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΕΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ(Ο ΚΟΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ ΗΡΘΑΝ.ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤIΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΥΤΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ Η ΤΡΥΦΙΛΛΑΡΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.

ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΑΤΟΙΚΟΝ.

ΑΓΚΑΜΕΖ ΝΤΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΡΣΕΛΟ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΑΝΕ ΓΙΑ AΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

ΡΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤHΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ?ΡΕ <ΠΥΡΙΝΕ ΛΑΕ>ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ?ΡΕ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ?ΡΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ HΣYΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΡΕ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ?ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΑΞΤΕ ΚΑΝΑΠΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ.ΜΗΤΣΑΡΑ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘEIΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΤΑΝΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ...ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΑ.

ΥΓ1 .ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΑΣΕ Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΘΗΚΕ ΝΩΡΙΣ...

Υ.Γ. 2 ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΠΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ?

 

-------------

 

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE (17-10-07)

ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΜΟΥ ΧΕ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ.ΣΤΑΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΔΑΚΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 6-7 ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΕ ΤΖΙΓΚΕΡ ΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ Η ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ Η ΞΕΝΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΔΕΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΣ...ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ...ΑΓΝΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ.ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ?ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΟΡΗΓΟΙ.ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ...ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ...ΤΟ ΠΟΛΟ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΟΥΜΕ...

 

-------------

 

ΑΠΟ: SUPPORT 13 (08-10-07)

 

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΔΙΑ...ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ...ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ?ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ?ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?ΠΕΡΥΣΙ Ο ΜΟΥΝΙΟΘ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ Ο ΣΚΑΖΝΙ...ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΥΧΙΑ...ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑΘΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΣΥ?ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ?ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ?ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ?ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ?ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ?ΚΟΙΤΙΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ?ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΓΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α

ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΡΘΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΛΑΘΗ.ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ...ΜΕΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ...ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΗΤΑΝΕ ΛΑΘΗ...ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΝΤΟΥ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΛΕΠΕ ΦΙΛΙΠΙΔΗ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΧΤΗ ΘΕΣ ΕΣΥ ΒΑΛΕ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ...ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΕΔΩ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΥΣ 5-6000 ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ 2-3 ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΙΟΙΗΚΕΙΣ ΕΜΑΣ ΞΕΧΝΑ ΜΑΣ...

ΥΓ.ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ...

-------------

 

ΑΠΟ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ 13 (02-10-07)

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

Η ΠΑΕ ΔΕ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΑΕ. ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ.

ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΑΣ, ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.

ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ, Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ...ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.

-------------

 

ΑΠΟ: ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ (07-10-07)


ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ-ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥ!!!
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ <<ΚΥΡΙΟ>> ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ <<ΑΥΛΙΚΟΥΣ>> ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ??? ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΕΙΟ.

Η ΘΥΡΑ 13?ΠΛΑΝΑ ΑΠΟΚΑΡΔΕΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ,ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ….

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ?ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ-ΟΠΑΔΩΝ-ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ? ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ(ΙΣΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑΤΟ 1998) ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ-ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ!!!

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ?
ΟΠΑΔΟΣ?ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ (ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ?ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ?
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΤΟ ΓΙΑΤΙ?ΑΥΤΟΝΟΕΙΤΟ…ΔΕΣ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ!
ΔΕΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ-ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑΤΑ ΔΕΙΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ!!!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΤΑΓΩΔΕΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ) ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ(ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΡΑΦΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ GAYPOY ΕΓΩ –ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΜΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΓΙΚΕΨΕΙ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ!Ε,ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ!!!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΣΚΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ.ΠΝΙΓΟΜΑΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΛΙΓΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ!

ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΘΕΟ….
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!!!
ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ??

 

-------------

 

ΑΠΟ: PAO-IS-MY-LIFE (21-09-07)

 

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...

ΟΠΩΣ...

ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!

 

-------------

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

TO SITE ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΚΑΙ ΕΝ' ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΩΝ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ Η' ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΕΙΣΤΙΚΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13.

ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ,ΟΜΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ...

 

 

UNITED WE STAND

 

 

ONLINE ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ